Soccer statistics odds offline aplikacija

Aplikacija Soccer statistics odds se sastoji od 3 glavna taba i menija.

Tabovi:

Qyery mode

Pretraga Timova koji najvise odgovaraju odabranim kriterijumima.Na ovome tabu imate mogucnosti da vidite koji tim je najbolji za vas tiket u zavisnosti od odabrane vrste igre i tipa za tu igru.

» DEMO «

Actual odds

Statisticke kvote za tekuce kolo kao i kvote na nivou lige.

» DEMO «

Experimental mode

Tab na kome imate mogucnost da uparite timove po vasoj zelji i vidite statisticke kvote za tako dobijeni par, kao i Liga tabelu , Istoriju(Predhodne utakmice) i naredne utakmice.

» DEMO «


Meni se sastoji iz 4 dela:

Program

  • Settings (U ovom delu se nalaze podesavanja za parametre aplikacije i ne bi trebalo da ga dirate ukoliko ne procitate suprotno na nasem sajtu www.fudbalstat.net
  • Update (Sluzi za skidanje novih podataka .Podatci se skidaju 2 puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom oko 11h .Ovo je neophodna radnja ukoliko zelite da vasa baza bude uvek sveza
  • Exit (Izlaz iz programa , ili ovo ili klik na x u desnom uglu prozora aplikacije)

Tools

  • Result (Prikaz rezultata po ligama i kolima , moduo nije jos zavrsen do kraja)
  • Registration (Koristi se da bi se korisnik registrovao kako bi otkljucao program)
  • Trial (Necete ga upotrebljavati , umesto njega koristite Registration)

Search

  • Current Turn (Pretraga najboljih parova u trenutnom kolu,tj trenutnoj ponudi parova za fudbal)

Help

Link za stranu koja objasnjava program.

Cemu sve ovo i kako se koristi?

Ideja ovoga sajta je da pomogne igracu u sto vecoj meri,koliko je to moguce, da eliminise prednost kladionice. Naime tajna kladionice je jednostavna, kvote su surova matematika.
Sustina dobitka kladionice je u odnosu verovatnoce i kvote. U kazinu(Americkom) recimo imate kvotu 36 a ima ukupno 38 mogucnosti , 36 brojeva nula i dupla nulla . Ako bi kaladionica davala kvote za bacanje dinara gde postoje 2 mogucnosti, pismo i glava , umesto da kvota bude 2 na pismo i 2 na glavu posto je verovatnoca 50% za pismo i 50% za glavu ona ce recimo dati kvotu 1.9 na pismo i 1.9 na glavu.

Posle ovoga sve ostalo sto sledi je matematika.Teoreme u verovatnoci kazu da sto se duze igra odnos broja puta koliko je palo pismo kroz odnos broja bacanja tezi tacno 50% sa verovatnocom 1.
Ovo znaci da nema neizvesnosti .Neizvesnost postoji samo u jednom odigravanju. Na nivou velikih brojeva ovo postaje teorema verovatnoce i statistike. Razlika izmedju kladionice i kazina ili recimo bacanja dinara je u tome sto je u drugom slucaju verovatnoca unapred poznata. Postoje 2 moguca ishoda za dinar(pismo,glava) i svaki je jednako verovatan.

Ali za fudbal nije tako.Ne zna se unapred sta ce biti i kladionica pokusava sa kvotom koja je zarezana tako sto uzima izmedju 7.5 % i 12 % (pokusajte da pokrijete sva 3 dogadjaja na konacnom ishodu) stekne prednost nad igracem.(Ako primetite procenat je veci nego na Americkom ruletu). Ono sto ona treba da uradi jeste jos samo da pravilno raspodeli kvotu. Recimo za Konacan Ishod u fudbalu ako ima 3 ishoda(1,X,2) potrebno je rasporediti verovatnocu tako da se ni na jednom od ta 3 ishoda ne probije pozitivno ocekivanje kladionice.


Primer: Ako je kvota na Inter protiv nekog loseg tima
1 X 2
2.0 3.0 3.0
Iako je kvota krajcovana verovatnoca nije dobro rasporedjena, ocigledno je da je kvota na 1 probijena jer Inter takve utakmice dobija u 90% slucajeva. U listi postoji oko 15000 dogadjaja (500 utakmica * 30 kvota) od tih 15000 dogadjaja igra se izmedju 1000 i 2000 a 13000 je mrtvo (ne igra se niko ih ne takne) sluzi samo da bi ukrasilo listu.
Kvoteri posvecuju mnogo vise paznje glavnim dogadjajima,onima koji se najvise igraju a ove druge zanemaruju. Ja sam posao od ideje da na ovih 15000 dogadjaja je nemoguce svima dati ispravnu verovatnocu. Ali se postavlja pitanje kako znati kome je dobro data a kome nije? E zbog toga je napravljen ovaj program koji racuna statisticke kvote za skoro sve dogadjaje koji postoje u listi.

Velika stvar je uspeti u kladjenu biti na nuli. To znaci da ste kladionicu matematicki dobili jer ste pobedili onih 10% krajcovanih na kvoti. Odatle popravljajuci svoju igru mozete da krenete ka dobrom plusu! Srecno!!